BBQ PARTY

uitnodiging bbqdef

Deze zomer rijden Glenn en Shana naar Mongolië om Make-a-Wish Vlaanderen en Cool Earth te steunen. Hiervoor organiseren we een bbq. We starten onze avond met een klein beetje info over ons grote avontuur samen met natuurlijk een heerlijk aperitief. We hopen hierbij ook een team te mogen verwelkomen dat enkele jaren geleden met de Mongol Rally heeft meegedaan. Gevolgd door een kwaliteitsvolle bbq die wordt verzorgd door Koken & Co met als afsluiter een super lekkere dessert van de 4 seizoenen. Dit alles voor €27,50 exclusief de drank. Wij zorgen er alvast voor dat het een onvergetelijke avond wordt! Vergeet je niet in te schrijven vòòr 15 mei en vooraf te betalen! We zien je graag verschijnen op onze bbq!
Inschrijven kan via goingbeyondborders@outlook.com, facebook, Glenn (0497155417), Shana (0472015725) en de betaling mag gestort worden op het rekeningnummer BE80 9731 6075 2777
Wij kijken er alvast heel erg naar uit! Hopelijk tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: