And so the adventures begins…

EINDELIJK!!! Het is zover! Een avontuur waar we zo enorm lang naar hebben uitgekeken! Wat begon voor Glenn met een droom, wordt nu eindelijk een feit! Ik ben ontzettend blij dat ik dit avontuur samen met hem ga mogen beleven! En nu kunnen we niet wachten om er in te vliegen! Vele uren, dagen, maanden hebben we ons beziggehouden met alle voorbereidingen voor deze reis. Aangezien er geen hulp was van de organisatie, was dit aardig wat! Maar mede dankzij zovele mensen kunnen wij onze dromen achterna! Nog eens duizend keer bedankt allemaal! Via deze blog hopen we jullie mee te kunnen nemen in ons avontuur, in onze passie, in onze dromen… Geniet ervan! IMG_0329

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: