Een tussenstop in Duitsland

6.30u. Mijn ogen gaan zachtjes open, maar het is nog te vroeg om op te staan. Toch neem ik geen enkel risico en spring ik uit mijn bed! Nog zoveel te doen en nog zo weinig tijd! Voor een reis als deze moet je aan zoveel denken dat je tijd tekort komt! Aangekomen bij Glenn, laad ik snel nog even alles over en help ik om de laatste dingen in de auto te steken. We laten iedereen nog even een tekstje schrijven op onze auto, nemen afscheid en dan helemaal klaar voor ons vertrek! We beseffen allebei nog niet goed dat we echt weg zijn! Glenn rijdt het eerste stuk, want door de afgelopen dagen weegt de vermoeidheid toch serieus door. Ik open mijn ogen en ja lap… . We worden aan de kant gezet door de politie. Ze vragen achter een paspoort, maar blijkbaar is die van Glenn niet genoeg. Even de auto checken, onze route eens bekijken en dan mogen we vertrekken. We vragen of ze graag nog iets op de auto willen schrijven, maar daar heeft de agent duidelijk geen tijd voor. Dan rijden we maar verder tot Wintrich, waar de bomma van Glenn verblijft. Door prachtige, gezellige pittoreske dorpjes en wijngaarden komen we bij de camping aan. Mareineke stond al klaar en dolenthousiast liep ze voor de auto tot bij hun caravan. Een gezellig bezoekje aan haar paradijs! Bij het vertrek naar een restaurantje kwam de eigenaar nog even met ons een babbeltje doen. Door Mareineke en ons zelf gebrouwen Duits konden we uitleggen wat we gingen doen en nam hij Glenn mee naar achter voor een cadeautje. Drie flesjes zelfgemaakte snaps helpen ons hopelijk door sommige grenzen door! Een gezellig terrasje met zicht op één van de tientallen wijngaarden hier aanwezig! Ons buikje goed vol, zijn we uiteindelijk genoodzaakt afscheid te nemen en onze weg te vervolgen! Toch als we morgen avond tegen Boedapest willen zijn! Langs bossen, bochtige weggetjes en autostrades met vele wegenwerken zetten we onze route nog tot in de late uurtjes verder! Nu maar hopen dat we snel een plaatsje vinden voor de nacht door te brengen! IMG_4256.JPG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: