Boedapest

We staan vroeg op, want er valt heel wat moois te ontdekken in deze stad. Één dag Boedapest is te kort, dus beslissen we gebruik te maken van de hop on hop off bus. Met het zonnetje op ons hoofd en al een warmte van over de 30graden stappen we rond 9uur de bus op. We rijden langs monumenten, prachtige bruggen, kerken in verschillende stijlen, een reusachtig paleis en nog zoveel andere mooie dingen! We geven onze ogen serieus de kost! Vervolgens nemen we de boot die ons een ander zicht geeft op al deze wondermooie plaatsen! Foto’s vertellen nog niet de helft van hoe mooi het werkelijk was! We besluiten ook een kijkje te gaan nemen in de City Market. Een prachtig gebouw met daarin allemaal kleurrijke typische kraampjes. Het brengt echt een speciale sfeer met zich mee. Even wat vitamientjes binnen halen met een verse fruitsap en dan op zoek naar iets om te gaan eten! Gisteren was het zo lekker dat de keuze snel gemaakt is. De mevrouw van het restaurant moet al lachen als ze ons weer ziet zitten! We eten ons buikje vol en zetten onze weg verder naar de bushalte. Hier stappen we terug op de hop on hop off bus, maar deze keer voor de night tour die ons nu bijna dezelfde route laat zien, maar dan alles met de lichtjes aan. Ik moet zeggen dat dit de stad nog veel gezelliger en mooier maakt! Ons vooruit slepend en met pijnlijke voetjes gaan we terug naar de hostel. Tijd om te douchen en ons bed in te duiken, want morgen moeten we weer verder! Slaapwel Boedapest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: