NOG EEN WEEKJE EN DAN IS OOK GLENN THUIS!

Het doet raar om terug in België te zijn, ondertussen dat de andere helft nog aan het toeren is door Rusland, Finland en Zweden! Het wordt stilaan kouder en de afstanden zijn lang. Toch doet hij het fantastisch! Hoe moeilijk sommige landen het ook voor hem maken! We willen dit avontuur natuurlijk niet onopgemerkt op zijn einde laten lopen. Er is al veel werk gestoken in het bekijken van foto’s en filmpjes. Ook hebben we de spannendste, speciaalste, vreselijkste,… momenten voor jullie op een rijtje gezet en die zouden we graag met jullie willen delen. Hou dus goed de website, jouw facebookpagina of je mail in de gaten, want binnen enkele weken, kan daar wel eens een datum verschijnen waarop we jullie van harte willen uitnodigen voor een gezellige terugblik! Hopelijk tot dan!

Een gedachte over “NOG EEN WEEKJE EN DAN IS OOK GLENN THUIS!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: