Bulgarije here we come!

We rijden Bulgarije binnen. De grenspost verloopt vlot, maar zelfs een kwartier wachten is lang in de enorme hitte. We rijden het land binnen en onze eerste indruk zegt veel! Wanneer je denkt dat Roemenië er verkommerd bijligt, heb je duidelijk Bulgarije nog niet gezien! Van een autosnelweg is hier precies geen sprake, dus wordt het de gewone weg! We komen een enorm grote winkel tegen namelijk JUMBO. Na een lange tijd in de auto te hebben gezeten besluiten we onze benen even te strekken en een kijkje te gaan nemen binnenin. Ik kan mijn ogen niet geloven! Zoveel speelgoed dat ik niet liever zou willen dan met mijn teardrop caravan terug te komen om hem vervolgens helemaal vol te laden! Wanneer ze bij ons vijf waterpistolen verkopen, verkopen ze er daar 100 in alle verschillende vormen en kleuren. Het blijft niet bij speelgoed, maar het is een echt paradijs als je van prulletjes houdt! Glenn kan het niet laten en koopt voor geen geld een gigantische Mexicaanse hoed en natuurlijk een bijpassend snor. Voor als we naar een feestje gaan zegt hij. We vervolgen onze weg langs wegen vol putten en stukken die gewoon uit de weg zijn gehaald. Het is alsof ze overal tegelijk de weg hebben weggekapt en nergens een bord hebben gezet. Onze auto zou al stuk kunnen zijn, maar mijn goede chauffeur weet voorzichtig te rijden! We passeren heel der velden met een enorme geur van anijs en zonnebloemvelden waar die van Roemenië niets tegen zijn! Een klein weggetje in, tentje opzetten en oogjes toe, want van al dat moois, worden wij wel wat moe!

(De foto’s volgen, wanneer we WiFi hebben met de laptop!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: