Klaar voor de wereldbekende Transfăgărășan!!!

We worden wakker na een iets minder koude nacht dan verwacht. Of had ik gewoon teveel aan met mijn twee dikke truien, mijn liner, de slaapzak en het fleece deken? Na een gezellig ontbijt zetten we onze weg op de Transfăgărășan verder. Glenn al lopend met zijn drone en ik met de auto. Prachtige beelden langs een kronkelweg van bijna 90km met prachtige watervallen, een helderblauwe hemel en een heel mooi meer op het topje van de berg! We geven onze ogen volop de kost! En Glenn die leeft zich verder uit met zijn drone! We verzegelen de Transfăgărășan met een prachtige sticker op de auto en vervolgen onze weg. De baan is volgens Glenn wel met veel vodka gelegd. Maar ons Justyke brengt ons overal, zelfs langs kronkelwegen, hobbelwegen en scheve met vodka gelegde wegen!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: