Istanboel in een flits!

IMG_4421Aan wetgeving en regels op de baan, wordt duidelijk niet gekeken in Turkije! Tussen al de drukte en remmende chauffeurs, banen gekken zich tegen 120km/uur een weg door het verkeer. Zo’n grote stad had ik echt niet verwacht! Zoveel gebouwen die met hun lichtjes schitteren in de nacht! Het is echt indrukwekkend! Zeker wanneer je het stuk ziet aan het water met de prachtig verlichte bruggen! Spijtig dat we niet wat meer tijd hebben om een kijkje te gaan nemen in deze stad. Hier kom je volgens mij altijd tijd te kort! Istanboel misschien tot ooit nog eens, maar dan in een trager tempo dan deze korte flits!

We worden met een aantal auto’s door de politie aan de kant gezet. Heb je te snel gereden? Nee hoor, ze kijken gewoon even de auto en de paspoorten na. Glenn pakt het luchtig aan en laat de man de kaart zien op de motorkap. Met een aantal glimlachen heen en weer komen we er snel van af en zetten we onze weg verder naar een hopelijk snelle slaapplaats!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: