Op weg naar Istanboel…

Aangezien het vele verkeer in Istanboel besluiten we iets vroeger te stoppen om te eten en vervolgens wat later op de avond de doorsteek door deze immens grote stad te doen om zo het verkeer te vermijden. Glenn spreekt al heel de tijd over een plaatsje aan een meertje, maar vergeet te vertellen dat we ook aan de zee komen. Of heeft hij nu gewoon een inschattingsfout gemaakt wat het meertje betreft? We parkeren onze auto bijna op het strand en duiken de toch nog iets wat frisse zee in alhoewel het echt wel goed doet! Na een half uurtje houden we de zee voor bekeken. We zetten onze weg verder naar een plaatsje ergens in de velden om rustig te eten en het zoute water van ons af te spoelen. Wanneer de muggen hun weg naar ons beginnen te vinden en de file in Istanboel verdwenen is besluiten we te vertrekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: