DAG 36

Nog een 100km en dan rijden we Osh binnen! Een weg langs bergen en verschillende dorpjes. De ene familie woont in een huis, de andere in een container of zelfs een huis gemaakt uit steen en containers. Elk huis met zijn eigen kleine hokje vanachter in de tuin of aan de overkant van de straat. Erg handig lijkt me dit toch niet als je ’s nachts naar toilet moet gaan. Koeien lopen over de weg. Mannen dragen hoge hoeden en vrouwen dragen een hoofddoek. Wanneer we het drukke Osh binnen rijden wisselen we snel geld en rijden we naar een hotel. Ons nog eens goed douchen, gaat ons deugd doen! En natuurlijk onze blog nog eens bijwerken, want met het beperkte internet, is dit toch niet altijd zo gemakkelijk! Wij nemen een dagje rust, zodat we weer even op adem kunnen komen voor de prachtige dingen die nog gaan komen!

13874km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: