DAG 43

De wekker gaat af om zeven uur, maar bij Glenn is er nog geen beweging! Ik voel dat het avontuur de laatste dagen wat begint door te wegen dus doe ik rustig mijn ogen terug toe. Enkele keren gaat de snooze af, maar die drukt hij gewoon af. Om kwart voor negen begin ik alles bij elkaar te ruimen, want het is echt wel tijd om te vertrekken. Maar daar heeft iemand anders duidelijk geen zin in! Ochja Mongolië is niet meer zover om alleen heen te rijden! De weg is afschuwelijk slecht. De asfalt is door de warmte naar omhoog gekomen en de putten in de weg zijn talrijk. Het is voortdurend een zoektocht naar een berijdbaar stuk weg! Ik ben opgestaan met vreselijke hoofdpijn en al dat geschok van de auto helpt niet echt. De pijnstiller blijkt spijtig genoeg ook niet te helpen, dus doe ik maar even mijn oogjes toe. Regelmatig schiet ik wakker door de diepe putten die de auto krijgt te trotseren. Het is een super saai stuk weg dat maar blijft duren! Wanneer we even stoppen om een noodoplossing te zoeken voor ons scheurend dak, rijdt er een Mongol Rally team voorbij. Elke keer is iedereen al voor elkaar gestopt, maat dit team rijdt spijtig genoeg gewoon door. Na een hele lange tijd, komen we ze terug tegen. Het raampje gaat open, maar stoppen zijn ze nog steeds niet van plan! Ahja met zo iemand wil je toch niet samen rijden! We komen aan in de stad Semey. Het lijkt een verkommerde, niet al te veilige stad te zijn. Vele terrassen zijn met de jaren naar beneden gevallen en de ramen op het gelijkvloers, zijn met tralies afgeschermd. Al een geluk is onze slaapplaats 30km verwijdert van deze akelige stad! Moe van het rijden en de saaie weg, zetten we ons neer naast een bos. Het is genoeg voor vandaag! Morgen steken we wel de grens over met Rusland!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: