DAG 54

Een jaar en een maand geleden ging mijn gewone leventje door met het gedacht dat ik nog heel veel zou willen reizen. Een passie die mama en papa me van kleins af aan hadden meegegeven. Na mijn roadtrip van Ushuaia naar Alaska samen met mijn papa werd de drang om de wereld te ontdekken enkel nog maar groter! Plots en volledig onverwacht, kwam ik in contact met Eric en Christel, twee ongelooflijk lieve en warme mensen. Ze begonnen over hun zoon en de Mongol Rally en hebben waarschijnlijk al heel veel gevloekt over het feit dat ze die bewuste avond hierover zijn begonnen! Hun zoon bijna drie maanden missen op Glenco is tenslotte toch niet niets! Twee dagen nadat ik Glenn na 12jaar nog eens terug zag, schreven we ons in. Het was gewoon een unieke kans die ik niet elk jaar zou kunnen krijgen. Hoe slecht het ook uitkwam met het bouwen van mijn mini caravan, besloot ik het op één of andere manier toch te laten werken. De voorbereidingen vroegen heel wat tijd van ons en ook de sponsoring voor de reis en goede doelen, namen heel wat uren en dagen in beslag. Samen wisten we al onze sterktes te bundelen om de mooiste bezienswaardigheden te kiezen, een haalbaar schema op te stellen met de route, al de materialen bij elkaar te zoeken en er vervolgens op 3 Juli aan te beginnen. We wisten niet wat we van de Mongol Rally moesten verwachten, aangezien het vele landen waren, waar we eigenlijk helemaal niets over wisten. We lieten elke dag als een avontuur op ons afkomen. We vonden het ook gewoon leuk om ons te laten verrassen! Als we nu terugdenken, hadden we ons dit zelfs onmogelijk kunnen voorstellen! Maar dit alles had natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder al onze fantastische sponsors! Daarom zouden wij Een jaar en een maand geleden ging mijn gewone leventje door met het gedacht dat ik nog heel veel zou willen reizen. Een passie die mama en papa me van kleins af aan hadden meegegeven. Na mijn roadtrip van Ushuaia naar Alaska samen met mijn papa werd de drang om de wereld te ontdekken enkel nog maar groter! Plots en volledig onverwacht, kwam ik in contact met Eric en Christel, twee ongelooflijk lieve en warme mensen. Ze begonnen over hun zoon en de Mongol Rally en hebben waarschijnlijk al heel veel gevloekt over het feit dat ze die bewuste avond hierover zijn begonnen! Hun zoon bijna drie maanden missen op Glenco is tenslotte toch niet niets! Twee dagen nadat ik Glenn na 12jaar nog eens terug zag, schreven we ons in. Het was gewoon een unieke kans die ik niet elk jaar zou kunnen krijgen. Hoe slecht het ook uitkwam met het bouwen van mijn mini caravan, besloot ik het op één of andere manier toch te laten werken. De voorbereidingen vroegen heel wat tijd van ons en ook de sponsoring voor de reis en goede doelen, namen heel wat uren en dagen in beslag. Samen wisten we al onze sterktes te bundelen om de mooiste bezienswaardigheden te kiezen, een haalbaar schema op te stellen met de route, al de materialen bij elkaar te zoeken en er vervolgens op 3 Juli aan te beginnen. We wisten niet wat we van de Mongol Rally moesten verwachten, aangezien het vele landen waren, waar we eigenlijk helemaal niets over wisten. We lieten elke dag als een avontuur op ons afkomen. We vonden het ook gewoon leuk om ons te laten verrassen! Als we nu terugdenken, hadden we ons dit zelfs onmogelijk kunnen voorstellen! Een jaar en een maand geleden ging mijn gewone leventje door met het gedacht dat ik nog heel veel zou willen reizen. Een passie die mama en papa me van kleins af aan hadden meegegeven. Na mijn roadtrip van Ushuaia naar Alaska samen met mijn papa werd de drang om de wereld te ontdekken enkel nog maar groter! Plots en volledig onverwacht, kwam ik in contact met Eric en Christel, twee ongelooflijk lieve en warme mensen. Ze begonnen over hun zoon en de Mongol Rally en hebben waarschijnlijk al heel veel gevloekt over het feit dat ze die bewuste avond hierover zijn begonnen! Hun zoon bijna drie maanden missen op Glenco is tenslotte toch niet niets! Twee dagen nadat ik Glenn na 12jaar nog eens terug zag, schreven we ons in. Het was gewoon een unieke kans die ik niet elk jaar zou kunnen krijgen. Hoe slecht het ook uitkwam met het bouwen van mijn mini caravan, besloot ik het op één of andere manier toch te laten werken. De voorbereidingen vroegen heel wat tijd van ons en ook de sponsoring voor de reis en goede doelen, namen heel wat uren en dagen in beslag. Samen wisten we al onze sterktes te bundelen om de mooiste bezienswaardigheden te kiezen, een haalbaar schema op te stellen met de route, al de materialen bij elkaar te zoeken en er vervolgens op 3 Juli aan te beginnen. We wisten niet wat we van de Mongol Rally moesten verwachten, aangezien het vele landen waren, waar we eigenlijk helemaal niets over wisten. We lieten elke dag als een avontuur op ons afkomen. We vonden het ook gewoon leuk om ons te laten verrassen! Als we nu terugdenken, hadden we ons dit zelfs onmogelijk kunnen voorstellen! Natuurlijk had dit alles niet mogelijk geweest zonder de hulp van al onze sponsors! Daarom zouden we Garage Vanderheyden, Koken & Co, Visadesk, Glenco, Slagerij Beyens, Bright Square, Beyond the horizon, Caers verzekeringen, BS – IT, Joy King, Hus Hak 5, Arcus, Soulstones, COP gereedschappen & ijzerwaren, Camping & Adventure, de 4 seizoenen, bakkerij Rafaël, t-tec bvba, Sandvik, Belzona, CQC, Peters nachtrit, BRU en METRO nog eens duizend keer willen bedanken! Jullie hebben ons een avontuur gegeven om nooit nog te vergeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: