DAG 55

Na een lawaai van deze nacht, heb ik nood om even uit te slapen. Wanneer ik 10u op mijn klok zie staan, besluit ik er toch maar uit te komen. Anders is de dag weer voorbij voor we het weten. Ik had ook beloofd om samen met het andere team even langs de garage te gaan. Het is vlakbij het hotel, dus wandel ik samen met Glenn er even naartoe. Een afspraak maken, even met z’n allen gaan lunchen en vervolgens lekker luieren op de kamer. Het is tijd om alles te beginnen in te pakken, want vannacht heb ik hier geen zin meer in. Vervolgens hoor ik Glenn zeggen dat het feestje van de Mongol rally is begonnen. Wanneer we er aankomen, staat de tafel vol met bier, vodka en een massa borden met eten. Helaas zijn we iets te laat en is al het eten al koud, dus bestellen we zelf nog iets. We ontmoeten zoveel teams en het is echt leuk om al de verhalen te horen. De ene jong en onbezonnen, de andere een vrouw van 53jaar met een immense tattoo van de Mongol Rally op haar arm en al twee Mongol Rally trips achter de rug op haar eentje. We ontmoeten zelfs een koppel die beide ergens in de 60 zijn. Ongelooflijk tof om te zien dat er nooit een leeftijd op staat om zoiets te doen. Helaas loopt het feestje voor sommige zo erg uit de hand, dat wanneer wij in onze kamer zitten iemand horen die er heel slecht aan toe is. Glenn gaat kloppen op de deur, maar niemand doet open. Vervolgens roept hij de vrouw van de receptie. Wanneer zij de kamer open doet, zien we één jongen volledig weg op de grond in de badkamer liggen, de andere op zijn bed. Er moet nog een derde zijn, maar die zit waarschijnlijk nog op het feest. Glenn gaat snel één van de organisators roepen ter hulp. Eén van de jongens is zo ver weg dat hij door zijn slechte houding had kunnen stikken in zijn eigen braaksel. De organisator is ons zo dankbaar dat we hem er juist op tijd hebben bijgehaald. Wanneer we denken eindelijk te kunnen gaan slapen, horen we opnieuw allerlei geluiden in de kamer naast ons, maar ook om 2uur ’s nachts in de gang. Opnieuw ga ik vragen of ze het wat stiller kunnen houden. Het is echt vreselijk om in dit hotel te verblijven, wanneer er zoveel respectloze mensen rondlopen! Ik probeer mijn ogen toe te doen, maar al het lawaai helpt niet echt. Ik weet dat het een korte nacht gaat worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: